Aantal personen: 4
30 minuten.
200 gram Faja Lobi Bakkeljauw
3 eetlepels Faja Lobi Nasi Goreng (roerbakmix)
1/2 Madam Jeanette peper
3 theelepels Faja Lobi Knoflook
3 kopjes
Kotomisi Rijst
3 theelepels tomatenpuree
15 eetlepels olie
100 gram doperwten
3 takken selderij
1/2 ui
Rijst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking gaarkoken.
Onthuidt de bakkeljauw en kook het 5-10 minuten in ruim water om het te
ontzouten; spoel het daarna in een vergiet met koud water af, ontbot het
en verdeel het in kleine stukjes. Lek het vervolgens uit door de
bakkeljauw in het vergiet goed uit te knijpen. Olie verhitten, bakkeljauw
hierin lichtbruin bakken, hieraan toevoegen knoflook, ui, peper en 3-4
minuten roerbakken; Nasi Goreng (roerbakmix), tomatenpuree, doperwten en
selderij toevoegen en omscheppen; de rijst hieraan toevoegen en het
geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken. Eventueel zout
naar smaak toevoegen Serveertip: Serveren met o.a. spiegelei, tomaat,
komkommer,
Ei-Sliertjes,
Kouseband,
Gebakken Banaan,
Zuurgoed.
Variatietip: Serveer eens met Faja Lobi Pinda-
Saté saus.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |